Close
De la U Cluj, în Serie A! Transferul anuntat astazi de italieni

Darius Gabriel Falcusan (16 ani), fundasul central al Universitatii Cluj, va fi transferat de Empoli, anunta presa din Italia.


Jurnalistul Gianluca Di Marzio susține că Falcusan, “unul dintre jucătorii care promit din naționala U17 a României”, va semna cu Empoli un contract valabil pe trei sezoane și jumătate, până în 2026.
Informația este confirmată de un alt jurnalist cunoscut din Italia, Nicolo Schira, care susține că Darius Falcusan “este la un pas distanță de Empoli”.

Falcusan, fundaș central născut la Madrid, evoluează la echipa U19 a Universității Cluj, iar până acum nu a făcut pasul la formația de seniori a ardelenilor.

Tânărul stoper este o prezență constantt la naționalele de juniori ale României, cel mai recent evoluând pentru reprezentativa U17 în calificările pentru Campionatul European.

Cel mai probabil, Falcusan va evolua în prima fază la formația Primavera a lui Empoli, care este antrenată de Antonio Busce și ocupă locul 10 în campionatul de juniori.

În schimb, formația de seniori a lui Empoli, pregătită de Paolo Zanetti, la care joaca și Răzvan Marin, se afla pe locul 13 în Serie A, cu 17 puncte acumulate în primele 15 etape.

RomanianEnglishItalianSpanishPortuguese