Close
Un nou transfer de marcă realizat de MTA GROUP în fotbalul românesc!

Ceahlăul Piatra Neamț și-a asigurat semnătura fostului international U17, Mihael Onișa. Trecut pe la prima echipă a clubului FC Torino, mijlocașul în vârstă de 23 de ani, revine în România pentru prima dată de la despărțirea de ACS Poli, în 2016.
Născut la Timișoara, jucătorul a mai evoluat pe parcursul carierei la pentru Entella, Piacenza și Torino, revenind în România, la îndemnul agentului Adrian Cîmpeanu, care și-a lăsat amprenta și în Superligă pe parcursul acestei perioade de acestei perioade de „Mercato“

Adrian consideră că Mihael Onișa este un jucător de mare perspectivă și felicită clubul Ceahlăul Piatra Neamț pentru alegerea făcută, fiind convins că mijlocașul va fi providențial în drumul moldovenilor spre promovare.
Alessandro Acri, managerul MTA Group a jucat, de asemenea, un rol providențial în repatrierea jucătorului, datorită relațiilor foarte bune pe care le are cu echipele din fotbalul Italian, inclusiv Pordenone, formația de la care a venit jucătorul. Alessandro este și cel care l-a ajutat pe Onișa să își înceapă cariera fotbalistică, fiind aproape de acesta încă de la vârsta de 16 ani.

MTA Group felicită atât jucătorul cât și echipa Ceahlăul Piatra Neamț pentru alegerea făcută și le urează succes în noul an competițional!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *